lauantai 1. lokakuuta 2011

Zooxanthellae.

Kyllä se aika taas rientää. Se on kolme kuukautta kohta ohi. Huhhuh. Kirjottaminenkin jäänyt hieman vähiin. Nyt on sitten jo springbreak menossa! WOOHOO! Viimeviikon loppuna käytiin Sirin kanssa Movie Worldissä. Siellä oli ihan hurjia vuoristoratoja! Melkein kaikki tuli testattua. Jonotusajat oli vaan aika pitkiä koska loma on meneillään. Sitten viime torstaina mentiin sirkukseen. Oli kyllä paras sirkus mitä ikinä oon käyny kattomassa. Vaikkei siellä ollukkaan eläimiä.
    Sirkuksen jälkeen piri kiirehtiä kotiin ja äkkiä laittautua iltaa varten. Mut ja siri oli kututtu tyttöjen cocktail bileisiin :D Oli kiva tavata uusia ihmisiä ja höpötellä joutavia. Se on kivaa vaihtelua kouluhommien ohelle. Kyllä sinne sitten loppu illasta tuli muutama poikakin. Varmaan tunti siinä höpöteltiin ennen ku kävi ilmi et yks niistä pojista on suomalainen. Espoosta kotosin ja opiskellu täällä jo kohta vuoden. Huhhuh mikä shokki! Täällä ei nimittäin suomalaisiin kauheen usein törmää.
    Perjantaina lähdin Johannan ja Johannan kavereiden kanssa ulkoilma elokuvaan. Ne näytti leijonakuninkaan. Millonkahan viimeks oon senkin leffan nähny!?!? Yks Johannan kavereista oli tehny aivan mahtavaa dippiä! Eipähän siinä. On sitä tullu hauskaa pidettyä lomalla. Se tarkottikin sitä että eilinen meni kokonaan koulujuttuja tehdessä. Samoin kuin tääkin päivä tulee menemään. Ja ei kun hommiin -->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti