keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Reef = Rainforest Under The Sea.

Sii silta tuntuu... no milta? No silta etta ilman omaa nettia elama on hankalaa. Pahoittelen jo etukateen aakkosten puuttumista. Joudun koulun koneella kirjottelemaan koska kotikonetta en uskalla kayttaa. Kaiken lisaks tahan aikaan on aivan sairaan hankala loytaa vapaa kone koululta vaikka taalla onkin suht monta learning centeria. Kauheen monesta suunnasta (kahelta henkilolta) on tullu jo huomautuksia et mun pitas kirjottaa enemman :D En ees tienny et niin moni ei lukiaksi ilmoittautunut ihminen lukee tata! Nyt itse asiaan.
   Kaikki kouluhommat on tehty. Enaa vaan kokeet jalella. Aika vapautunu fiilis :). Ei taa koulu oo ollu niin hankalaa kun kuvittelin. Hyvia numeroita tulee ilman etta ees ymmarran asioita. En osaa viela paattaa onko se hyva juttu vai ei. Koulu on silti kylla vieny suurimman osan mun ajasta.
  Muutama viikonloppu takaperin kuitenkin tuli lahdettya veneretkelle. CSA jarjesti retken jollekkin saarelle (Kanadalaiset on niin komeita). Lupauduin sinne menemaan Sirin ja Alex:in kanssa mutta molemmat peraanty viime hetkella. En sitten itestaan sinne halunnu lahtee joten lahetin viestin Tonylle ja kyselin et onko se menossa. Kaikki bussit ja vaihdot oli suunniteltu valmiiks, koska matka meilta satamaan kestaa noin 45 minuuttia. Tonylta tuli viesti sitten ihan viime tippaan et joo kylla ma oon menossa. Ma en ollu mitenkaan valmistautunu. Kauheeta kyytia nousin vaan sangysta ja pakkasin kamat kasaan ja lahdin pysakille. JES! Ma ehin viela siihen bussiin mihinka meinasin! Pysakille sitten kun paasin niin alysin etta passi jai kotiin ja koska tilaisuus oli k18 niin en voinu muuta kun juosta kotiin.
  Kun passi sitten oli kassiin tungettu ja takasin pain olin jo juoksemassa niin huomaan et meikan bussi ohittaa sen pysakin ja meika on viela vaaralla puolella tieta. Daam! Tsekkaan bussi aikataulu ja seuraavan pitas tulla 10 minuutin sisalla mutta se ei ees mee Pacific Fairin pysakille missa oli tarkotus vaihtaa toiseen bussiin. Paatin kuitenkin jaaha oottamaan sita bussia ja hypata ennen PF:aa pois. Kauheeta kyytia ravasin sitten vaihtopysakille huomatakseni vaan et meikan bussi just lahti pysakilta. Ei luoja. Seuraava tuli 15 minuutin sisalla. Talla menolla oon paikan paalla 11.25 kun vene lahtee 11.30.
  Sitten kun perille paasin ja Tonyn loysin niin huomasin et eihan ne oo viela ees paastany ihmisia veneeseen. Turhan takia juoksin ja hermoilin. Vene lahti sitten puol tuntia myohassa eli 12.00. Saarelle kun pastiin niin aurinko porotti ja lampo asteita oli varmaan 27. Siella tuli sitten lentopalloo pelattua ja hopoteltya ihmisten kanssa. Sitten se iski. Aivan sairaan iso ja tumma pilvimassa vyory meidan paalle. Sellasta tuulta en oo ikina suomessa kokenu! Sateen alkaminen sai vaan kaikki ihmiset villiintymaan viela enemman ja musiikki pauhas!
   Kylla siina jossain vaiheessa pien kylmyys iski, mutta miekkoset on aina avuliaita ja Andy lainas mulle pitkahihasta koska kiireessa olin omani unohtanu :). Jatkoillekkin tuli eksyttya Felixin luokse. Kunnon Pool partyt! Poreamme ja kaikki. Saunaankin tuli paastya vihdoin ja viimein. Hieman outoo kylla olla saunassa saksalaisten kanssa. Ihan hyvat loylyt siella sai. Kaiken kaikkiaan todella mahtava lauantai ja kymmenelta olin jo kotona!
  Nyt oiskin sitten minun vuoro pitaa pienet pirskeet. Toivotaan vaan etta ees muutama kaveri saapuu. Pitaahan sita vahan juhlistaa kun koulu alkaa olemaan ohi. Kohtahan mina jo rantaudunkin takasin Suomeen. Siita se vasta kauheet bileet syntyy! Mutta eikohan tassa oo jo tarpeeks kuulumisia kerrottu. Oikeestaan mitaan muuta ihmeellista ei talla hetkella oo tapahtunu. Paitsi kylla ma nyt jo tiedan et taa on mun paikka. Tosiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti