maanantai 9. huhtikuuta 2012

You Can't Step In The Same River Twice

Taas on monta viikkoo vierähtäny viimesestä kirjotuksesta. Koulua on menny jo 6 viikkoo ja nyt onkin just alkanu mid-semester break. Koulu vie nykyään suurimman osan mun ajasta. Jos en oo koulussa niin sitten läksyjä tekemässä tai iltalenkillä. Eipä tässä siis ihmeempiä oo sattunu. Just tuli maistettua Johannalta violettia porkkanaa. Ihan normaalilta porkkanalta se maistu vaikka väri oli ihan tumman violetti. Outoo?
  Tänään tuli käytyä taas Wet 'n' Wild Water Worldissä Sirin kanssa. On se sitten mahtava huvipuisto vaikka mä pelkäänkin ihan kauheesti kaikkia niitä vesiliukumäkiä. En tiiä. Musta vaan aina tuntuu että mä tipun kyydistä taikka bikinit putoo päältä. Calypso beach on kyllä ihan paras. Se on sellanen rento joki joka mutkittelee ja vie eteenpäin hitaasti mutta varmasti. Nyt kun on koulujen lomat niin koko paikka oli tietysti sairaan täynnä joten me ei keretty käydä kun muutamassa liukumäessä.
  Viime perjantainakin tuli vähän seikkailtua. Lähdin bussilla Tweed Headsiin päin (etelään meidän kämpiltä) ja hyppäsin pois hieman ennen Currumbin Wildlife Sanctuary:a. Löysin itteni jonkin sortin kanaalin luonta joka laski mereen. Siellä oli ihan mahtavat biitsit eikä tietysti aaltoja joka tekee uimisesta paljon mieluisempaa. En vaan ymmärrä näitä ihmisiä miten ne uskaltaa uida ihan noin vaan. Mä vaan aina pelkään että tulee ja syö mut (Oon ehkä hieman vainoharhanen. Syytän hai elokuvia.). Osa siitä biitsistä oli koirille vapaata aluetta. Perjantai oli loma päivä joten ranta oli tietysti täynnä kaiken näkösiä ja kokosia koiria. Muutama mäyräkoirakin tuli nähtyä.
  On sitä tullu nyt muutaman kerran hieman biletettyäkin vaikka passi on edelleen kateissa. Toissa viikolla torstaina lähdettiin hieman Sirin synttäreitä viettämään ja päädyttiin kokeilemaan yhtä Surfers Paradisen nähtävyyksistä, Infinity:ä. Aivan mahtava paikka! Monet huoneista ja käytävistä oli vaan kokonaan peilejä ja erilaisia valoja ja lasereita täynnä. Tuli ihan hullu tunne kun ei tienny minne suuntaan pitäs mennä. Yhen kerran ihan tosissaan törmäsin seinään. Sen jälkeen sitten menin vielä Sirin ja Alexandran kanssa Focus Tower:iin "kotibileisiin". Kyseisessä huoneistossa asujia en siis ollut tavannut ennen, mutta päätin mennä mukaan huvin vuoks. Koko loppuilta menikin sitten nauraessa ja jutellessa erimaalaisten ihmisten kanssa. Meitä oli muistaakseni paikalla 10 henkee ja mukaan mahtu ihmisiä Norjasta, Tanskasta, Sveitsistä, Meksikosta?, Saksasta, Suomesta ja oli siellä yks Ranskan-Kanadalainenkin.
  Seuraavaks onkin sitten edessä Syndeyn reissu. Mitähän siitäkin tulee... Kysyn vaan. Minä yksin isossa Sydneyssä ekaa kertaa. Pois alta oksat ja männynkävyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti